CSM Zalău are echipă de tenis de masă în Divizia B

După o pauză de câţiva ani, tenisul de masă de la Clubul Sportiv Municipal Zalău revine în competiţiile de seniori. CSM Zalău a avut echipă chiar în Divizia A atât la feminin, cât şi la masculin, iar 2012 a fost ultimul an în care tenismenii de la CSM Zalău obţineau rezultate notabile pe prima scenă, ajungând chiar lider în Divizia A.

În acest an, o echipă formată din Florin Petruş, Rareş Olăhuţ, Patriciu Iosif şi Ştefan Pop, antrenaţi de Victor Puie, s-au înscris în campionatul Diviziei B, competiţie structurată pe două serii. Echipa zălăuană face parte din Seria a II-a, alături de ACS Dumbrăviţa, ACTT Bucureşti I, CSS Odorheiu Secuiesc II, CSM Craiova, CS Raris Timişoara, CSS Sfântu Gheorghe şi CSM Vatra Dornei.

Turul campionatului a avut loc în luna octombrie a anului trecut, unde zălăuanii au obţinut o victorie, în faţa tenismenilor de la CSM Vatra Dornei. Evoluţia echipei conduse de Victor Puie a fost mai bună în returul desfăşurat în această lună, la Dumbrăviţa (Timiş). CSM Zalău a învins din nou CSM Vatra Dornei, dar a obţinut un succes şi în faţa celor de la CSS Sfântu Gheorghe.

 

Leave a Comment